Topaz Residence, noua bijuterie arhitectonică din centrul Bacăului

Zvelt, grațios, cu o arhitectură futuristă provocatoare, elegant și super funcțional, în Bacău, pe strada Nicolae Titulescu (în zona ultracentrală din preajma Magazinului Luceafărul și a Casei Căsătoriilor, dar și a Parcului Trandafirilor și Parcului Catedralei, aproape de Piața Centrală și de câteva instituții școlare importante) se ridică în aceste zile un nou imobil de locuințe. (Petru Done)

Lucrările la noul edificiu au început de câteva săptămâni, iar constructorii și dezvoltatorul imobiliar spun că blocul se va preda, la cheie, într-un an. O parte dintre apartamente au și fost vândute, iar prețurile, care încep de 56.700 de euro, au și fost achitate integral, cu discountul de rigoare, însă doritorii și cei curioși pot vedea cu mijloace virtuale un astfel de apartament, pentru că Topaz Residence este primul bloc cu prezentări video și tururi virtuale din Bacău, ceea ce aduce privilegiile unei decizii avantajoase a cumpărătorului.

De ce noul imobil este „o bijuterie”? Pentru că arhitecții s-au întrecut pe ei în realizarea proiectului, dar și pentru că – argumentează dezvoltatorul imobiliar – bugetele pe finisaje sunt mult mai ridicate decât cele puse la dispoziție până acum în Bacău: 60 de lei/mp de gresie, faianță, parchet; 900 de lei ușa de interior; 2.800 de lei obiecte sanitare/baie etc., la care se mai adaugă parcări acoperite de la parterul blocului (predate contra cost). Apartamentele vor fi racordate la absolut toate utilitățile (apă, curent, gaz, canalizare, cablu TV și internet), beneficiind de branșamente individuale, vor fi prevăzute cu instalație de aer condiționat, iar încălzirea se va face cu centrală termică.

Apartamentele sunt foarte bine gândite pentru investiții (cu un randament bun la închiriere) și au un spațiu dedicat întregii familii, excelent optimizat, și oferă o intimitate sporită.

După cum spune chiar dezvoltatorul imobiliar, „Topaz Residence cuprinde 66 de apartamente atent gândite pentru a răspunde celor mai importante nevoi locative”. Topaz Residence conferă locatarilor o priveliște de vis, dar și o dispoziție aparte datorată luminozității naturale.

Pentru cei deja interesați de apartamentele încă disponibile, trebuie să spunem că echipa de vânzări este formată din Florin Dudău și Florin Nedelcu, respectiv agențiile PROHOUSE și MOLDOVA IMOB.

„Pentru a găsit cele mai bune soluții, s-au pus în joc experiența dezvoltatorului, meticulozitatea constructorului, studiile de impact realizate de agenția de vânzări, pasiunea și viziunea deschisă a arhitectului, toate acestea însumându-se într-un singur cuvânt: Profesionalism. Când vei veni la noi, te vom întâmpina cu 5 tipuri de apartamente cu 2 și 3 camere. Crează-ți singur frumosul în tine, iar noi te ajutăm să faci cea mai bună alegere, ținând cont de necesitățile tale, ca, atunci când te vei cufunda în canapea citind o carte, când vei găti felul de mâncare preferat sau când vei auzi din camera alăturată glasul copiilor să simți că ești Acasă.”
Dezvoltatorul imobiliar al Topaz Residence