Cum procedez?

Pentru a publica un anunț, trebuie să vă înregistrați. Dați click pe linkul “Înregistrare” în meniul din partea de sus a paginii.

După înregistrare, dați click pe “Publică un anunț” și selectați categoria la care doriți să apară anunțul, precum și perioada cât acesta va fi activ.

De asemenea, puteți încărca imagini reprezentative pentru anunțul dvs.

Plata se va face automat, prin PayPal.

Pentru banner sau advertorial pe site, plasat pe sidebar sau în partea de jos (footer), prețul este de 100 de lei/6 zile.                                                     Contactați-ne la adresa de e-mail marketing@desteptarea.ro

În cazul în care nu aveți acces la serviciul de plată online Paypal, sunt două soluții:

1. Mergeți la una dintre agențiile noastre de publicitate (str. V. Alecsandri, nr. 41 sau Bulevardul Unirii, nr. 11) și achitați contravaloarea anunțurilor, depunând și textul acestora.

2. Plătiți prin virament bancar echivalentul în lei al valorii anunțului pe care doriți să îl publicați și trimiteți-ne o copie a ordinului de plată, împreună cu textul anunțului la adresa editor@desteptarea.ro
Plata poate fi efectuată în conturile SC Deșteptarea SA                      J04/173/1991,   RO 944300                                                                                    cont virament   RO75 RNCB 0026 0210 4049 0006 BCR Bacău

cont virament   RO 49 TREZ 0615 069X XX00 0780 Trezoreria Bacău

Pentru alte detalii legate de plată, vă rugam să ne contactați la adresa marketing@desteptarea.ro sau la telefon/fax 0234.524.794.

Cu 24 de ore înainte de expirarea perioadei de apariție a anunțului, veți primi un email în care veți fi înștiințat de acest lucru. Dacă veți dori, veți putea prelungi perioada în care anunțul va fi activ. În caz contrar, după împlinirea termenului contractat, anunțul se va dezactiva. Îl veți putea găsi în contul dvs. de pe site.